C3-COM Kft
PAPÍR IRODASZER WEBÁRUHÁZ
  Kapcsolat: 1143 Budapest, Hungária Krt. 80/a Tel.: 06-309 608 837
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
rendelés feladása
főoldalcégünkrőlforgalmazott márkákkapcsolat
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Élelmiszer, italáru
Nyomtató kellékanyagok
Promóciós termékek
Göngyöleg
Iratrendezés
Írószerek
Partnerek
c3-computer
A Jel
Lyoness
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhozszállítás
Fizetési feltételek
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan tudok belépni?
Garanciális Információk
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Garanciális Információk

Általános feltételek

Szavatossági jelzés termékenként a csomagoláson van feltüntetve.
Az árukat minden esetben a szabványok, valamint a hazai forgalmazási elõírásoknak megfelelõ minõségben szállítjuk.

A termékek rendeltetésszerû használatával összefüggésben társaságunk a vonatkozó jogszabályokban rögzített esetekben és ideig szavatosságot vállal a Vevõ részére történõ átadástól számítva.A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.Kivételt képeznek ez alól, ahol eltérõ jelölést talál, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importõr vállal garanciát.

Társaságunk a vonatkozó jogszabályban rögzített garanciális szolgáltatásokat biztosítja a kötelezõ jótállás körébe esõ termékek vonatkozásában az ott meghatározott ideig.

Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kísérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szerviz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás. Az utánvéttel, vagy portóval feladott csomagot nem fogadjuk el!
A garanciális hiba esetén az oda-vissza szállítás költsége a vásárlót terheli.

Bruttó 3000 forint alatt nem vállalunk garanciát a termékre!

Nyomtató kellékekre vonatkozó jótállás

A nyomtató kellékek nem tartoznak a jogszabály szerint jótállási kötelezettség alá!
Ennek ellenére cégünk jótállást vállal az eredeti kellékanyagokra az alábbiak figyelembevételével:
A tonerek, tintapatronok esetében hibás mûködésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt  - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos idõtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
    
Nem cserélhetõ az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsonyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

Nem minõsül garanciális problémának:
Utángyártott tonerek, tintapatronok esetében elõfordul, hogy nem helyesen jelzi a patron telítettségét a nyomtató, de ettõl függetlenül a nyomtatás mûködik. (Ez elsõsorban az új Epson nyomtatóknál merül fel). 
Kompatibilitások, kapacitások jelölése mindenkor a gyártó cég által közzétett adatok alapján vannak megadva. Ezek tájékoztató jellegûek, pontosságáért és az ebbõl eredõ károkért felelõsséget nem vállalunk!

Eredeti HP kellékek esetén:
A "HP kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása" (www.hp.huwww.hp.hu) alapján kell eljárni. Vagyis a meghatározott szervizek által kiállított szervizigazolás ellenében tudjuk csak cserélni a hibás kelléket! Az igazolást a vásárlónak kell beszereznie tekintettel arra, hogy szükség lehet a nyomtató beszállítására is.

Cseregarancia:
Téves vásárlásra való hivatkozással csak eredeti csomagolású, bontatlan terméket áll módunkban kicserélni!

Elállás joga

A fogyasztó a szerzõdéstõl 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával a vásárlástól számított 8 (nyolc) munkanapon belül, (nyomtatókellékek esetén eredeti, ill. bontatlan csomagolású termék esetén). A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerzõdést megkötötte.

Az értékesítõ köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást követõ 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítõ azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerû használatából eredõ kárának megtérítését.

Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényû termék esetén, melyet külön rendelésre gyártottak, importáltak. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevõszolgálatunkat.

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 C3-COM Kft   Kapcsolat: 1143 Budapest, Hungária Krt. 80/a Tel.: 06-309 608 837 solution by NetGo.hu